It all comes with determination

''It's never too late to make a change''

Meer informatie

We helpen je aan een gezond, fit en sterk lichaam

Bij Coach Me Fit proberen we life changing te zijn. Of dit nu op het gebied is van Personal Training,  persoonlijke hardloopschema's, fysiotherapie, revalidatie, of performance training. Het geven van personal training in combinatie met fysiotherapie zorgt voor een perfecte match. Ik geloof in dedication als het beste ingrediënt naar succes en ben er voor diegene die een change willen maken. Met 100% commitment, de juiste kennis, jarenlange ervaring en een 'out-of-the-box' mentaliteit sta we klaar om het beste uit jezelf naar boven te halen. 

Ready for change? 

WE ARE THERE FOR YOU!

Met een achtergrond in Economie en Finance (MSc), ben ik via personal training, diverse cursussen m.b.t tot strength and conditioning bij fysiotherapie terecht gekomen. Het was altijd mijn droom om iets met sport en bewegen te doen en voor mij is het een perfecte combinatie om mijn werk als personal trainer te combineren met fysiotherapie en performance training.


Ik heb met hardlopers gewerkt (Team Distance Runners), voetballers (A.F.C. Ajax), hockeyers (H.C. Hurley), en al 7 jaar werkzaam als personal trainer. Mijn interesses gaan uit naar motorische leerprincipes bij het aanleren van (sport)bewegingen. Hierbij gebruik ik een benadering die uitgaat van variatie, zowel in oefeningen, herhalingen, als trainingsopzet. 

De combinatie fysiotherapie en personal training versterken elkaar en zorgen voor een optimale begeleiding van mijn cliënten. 

Wil je de samenwerking aan gaan?


Onze diensten

Personal- en small group training


Met 7 jaar ervaring en 100+ tevreden klanten helpen we je graag naar 'the next level' zodat je de beste versie van jezelf wordt. 

Online running program


Op zoek naar een op maat gemaakt trainingsprogramma dat rekening houdt met jouw persoonlijk wensen en doelstellingen? 

Fysiotherapie 

Fysiotherapie is niet alleen gericht op het verhelpen van blessures en verminderen van pijn, maar kan ook gebruikt worden voor sport-specifieke training.

Meer info? Vul het formulier in