arrow_drop_up arrow_drop_down

It all comes with determination

''In the end we will only regret the chances we didn't take''

Meer informatie

We helpen jou aan een gezond, sterk lichaam

De Prehab Trainers, vanwaar deze naam? Met de Prehab Trainers proberen we life changing te zijn. Of dit nu op het gebied is van blessure-preventie, revalidatie, return to sport, personal training of sports performance. Vanuit een hardloopachtergrond, via strength and conditioning coaching, naar een opleiding fysiotherapie. Ik geloof in dedication als het beste ingrediĆ«nt naar succes. Met 100% commitment, de juiste kennis, jarenlange ervaring en een 'out-of-the-box' mentaliteit staan we klaar om het beste uit jezelf naar boven te halen. 

Ready for change? 

Niels Verwer 

Performance coach, strength and conditioning coach, fysiotherapeut i.o.

We are there for you

Met een achtergrond in Economie en Finance (MSc), ben ik via personal training, strength and conditioning bij fysiotherapie terecht gekomen. Het was altijd mijn droom om iets met sport te doen, en heb dit nu gevonden in mijn werk als performance coach en fysiotherapeut in opleiding. Ik heb met hardlopers gewerkt (Team Distance Runners), voetballers (A.F.C. Ajax), hockeyers (H.C. Hurley), en al meer dan 6 jaar werkzaam als personal trainer. Mijn specialiteit ligt in het verbeteren van kracht- en uithoudingsvermogen. Hierbij gebruik ik een benadering die uitgaat van motorische leerprincipes, waarbij variatie centraal staat, zowel in oefeningen, herhalingen, als trainingsopzet. Als afstudeeropdracht doe ik momenteel onderzoek naar het nut van motorische leerprincipes tijdens revalidatieprogramma's van voorste kruisband reconstructies.  Zo kan ik beide werkvelden, medisch en trainingstechnisch optimaal met elkaar benutten. 

Onze diensten

Personal- en small group training


Met meer dan 6 jaar ervaring en 100+ tevreden klanten helpen we je graag naar 'the next level' en de beste versie van jezelf

Online running program


Op zoek naar een op maat gemaakt trainignsprogramma dat rekening houdt met jouw persoonlijk wensen en doelstellingen? 

Sports performance and rehabilitation

Als je sport specifiek getraind wilt worden, terugkomt van een blessure, of op zoek bent naar blessure-preventieve training?

Meer info? Vul het formulier in

Vul dit formulier in als je op zoek bent naar meer informatie. Bellen, of whats-appen kan natuurlijk ook gewoon, stuur dan een bericht naar +31683220314 en je krijgt zsm een bericht terug.
  • Wil je dat er telefonisch contact wordt opgenomen, vul dan hier je telefoonnummer in
  • Vul hier je vraag in

We use cookies