Video Aspect Ratio: 4:1

We do everything to make you happy

''In the end we will only regret the chances we didn't take''

Meer weten


7 jaar

ervaring als personal trainer

 100+

tevreden klanten

Fysiotherapeut (honours)

(p)rehab + performance training

Gratis intake 

  • Gratis intake + screening

Doelgerichte aanpak 

  • Geen oefeningen die niks toevoegen

Online coaching

  • Online bereikbaar voor vragen en of schema's

Baseline measurements

  • Tijdens de eerste training wordt je niveau beoordeeld, hierdoor weet je waar je sterke- en verbeterpunten liggen

(P)rehab benadering

  • Blijf injury free, volg een uitgebreid revalidatieproces en kom sterker terug dan ooit

Betaal per training, geen pakketprijzen

  • €65.0 p.p.p.u (personal training), €38.75 p.p.p.u (duo training) op factuur basis 

Voordeel

  • Geen enkele training is hetzelfde

Voedingsadvies 

  • Voeding vormt een essentieel onderdeel van het resultaat 

Ruime beschikbaarheid

  • Train 's ochtends, 's middags, 's avonds of in het weekend, wanneer het jou uitkomt 

Wacht niet langer! 

Ongeacht je achtergrond, sportervaring, leeftijd of gewicht, het doel is je op elk fysiek niveau beter te maken. Of het nu gaat Personal Training,  sport-specifieke training, hardlopen of online (hardloop) coaching. Met een jarenlange ervaring als Fysieke/Personal Trainer, een achtergrond in de topsport (hardlopen) en Fysiotherapeut maakt dat je hier aan het juiste adres bent.

Mijn benadering gaat uit van jou als persoon, die op verschillende manieren getriggered moet worden. Geen apparaten, of monotone oefeningen, maar een trainingsmanier die rekening houdt met motorische leerprincipes. Hierin zijn uitdaging, progressie en adaptatie (het aanpassen van het lichaam aan de trainingen) een belangrijk speerpunt. Het lichaam is namelijk niet geïntereseerd in gewichten en herhalingen, maar in bewegingspatronen die in veranderende situaties steeds verschillend toegepast kunnen worden. Deze manier van trainen zorgt voor een beter resultaat op lange termijn. Daarom trainen we met vrije gewichten i.p.v. apparaten.

Het is mijn doel om je continu uit te dagen en het beste uit jezelf te halen

Met passie, commitment kennis en ervaring sta ik voor je klaar om te zorgen dat we samen jouw doelstellingen behalen.

What's in it for me? 

Full body movement

Wat je doelstelling ook is, trainen gaat niet om het isoleren van spiergroepen, zoals dat wel vaak gebeurt bij het trainen met alleen apparaten... Het draait om functionele bewegingspatronen waarbij je 'grote' spiergroepen aanspant. Daarom zullen full body movements dan ook vaak de voorkeur krijgen boven het 'lokaal' trainen van spiergroepen. Dit vergroot het aantal spieren dat je aanspant, daarmee de vetverbranding en uiteindelijk zorgt dit ook voor een sneller en beter resultaat. 

Variatie in training

Variatie in training is een speerpunt in de trainingen die we doen. Dit voorkomt enerzijds dat de training een routine wordt en anderzijds is variatie is ook essentieel om het lichaam beter en sterker te maken. Je moet het lichaam prikkelen om nieuwe dingen te leren. Of je doel nu is om af te vallen of net die paar procent beter te worden.  

Consistency 

Quick-fixes lijken verleiderlijk, maar deze bestaan helaas niet. Om je doel te behalen is commitment nodig, hoewel dit niet altijd even makkelijk is. De sleutel tot succes is consistency. Zowel op het gebied van training als voeding. Een regelmatig trainingsprogramma is essentieel om ook op de lange termijn resultaten te blijven boeken. Variatie en consistentie zijn de sleutels tot succes! 


Voeding & herstel

Hoe hard en gevarieerd je ook traint, met verkeerde voeding en onvoldoende herstel kunnen je trainingsresultaten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Gezonde voeding en voldoende slaap (herstel) zijn een essentieel onderdeel van jouw resultaat. 

Neem vandaag nog contact op!

Ga jij de samenwerking aan?

Denk je, ik zou graag wat aan mijn lichaam willen doen maar ik weet niet zeker of Personal Training mij daarbij verder kan helpen? En wat als ik er straks aan vast zit? Maak dan nu gebruik van dit unieke aanbod. Krijg een gratis intake en screening. Je betaalt per les dus zit ook niet vast aan een abonnement. Gaan we samen aan de slag? 

Vul dit formulier in als je op zoek bent naar meer informatie. Bellen, of whats-appen kan natuurlijk ook gewoon, stuur dan een bericht naar +31683220314 en je krijgt zsm een bericht terug.

arrow_drop_up arrow_drop_down