Video Aspect Ratio: 16:9

Personal Training 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op 

Neem contact op 

15 jaar

ervaring als personal trainer/performance trainer 

 150+

tevreden klanten

Fysiotherapeut

(p)rehab + performance training

Gratis intake 

  • Gratis intake + screening

Doelgerichte aanpak 

Doelgerichte oefeningen die jou beter maken

Online coaching

  • Online bereikbaar voor vragen en of schema's

Baseline measurements

  • Tijdens de eerste training wordt je niveau beoordeeld, hierdoor weet je waar je sterke- en verbeterpunten liggen

(P)rehab benadering

  • Blijf blessurevrij, volg een uitgebreid revalidatieproces en kom sterker terug dan ooit

Betaal per training, geen pakketprijzen

  • €75. p.p.p.u (personal training), €45 p.p.p.u (duo training), geen gymkosten 

Voordeel

  • Geen enkele training is hetzelfde, hierdoor blijf je jou lichaam uitdagen

Voedingsadvies 

  • Voeding vormt een essentieel onderdeel van het resultaat 

Ruime beschikbaarheid

  • Train 's ochtends, 's middags, 's avonds, wanneer het jou uitkomt 
Squat

Wacht niet langer, begin vandaag!

Of je nu komt voor Personal Training,  sport-specifieke training, hardlopen, fysiotherapie of online (hardloop) coaching. Met jarenlange ervaring als Personal Trainer/Performance trainer en Fysiotherapeut plus een topsportachtergrond als atleet, maakt dat je hier aan het juiste adres bent.

Mijn benadering gaat uit van jou als persoon, die op verschillende manieren 'getriggered' moet worden. Geen apparaten, of monotone oefeningen, maar een trainingsmanier die rekening houdt met motorische leerprincipes en de laatste wetenschappelijk onderbouwde trainingstechnieken. Hierin zijn uitdaging, progressie en adaptatie (het aanpassen van het lichaam aan de trainingen) een belangrijk speerpunt. Deze manier van trainen zorgt voor een beter resultaat op lange termijn.

Het is mijn doel om je continu uit te dagen en het beste uit jezelf te halen. Met passie, commitment, kennis en ervaring sta ik voor je klaar om te zorgen dat we samen jouw doelstellingen behalen.

What's in it for me? 

Full body movement

Wat je doelstelling ook is, trainen gaat niet om het isoleren van spiergroepen, zoals dat wel vaak gebeurt bij het trainen met apparaten. Het draait om functionele bewegingspatronen waarbij je 'grote' spiergroepen aanspant. Daarom hebben in mijn optiek full body movements ook (vaak) de voorkeur boven het 'lokaal' trainen van spiergroepen. Dit vergroot het aantal spieren dat je aanspant, daarmee de vetverbranding en uiteindelijk zorgt dit ook voor een sneller en beter resultaat. 

Variatie in training

Variatie in training is een speerpunt in de trainingen die we doen. Dit voorkomt enerzijds dat de trainingen een routine wordt en anderzijds is variatie ook essentieel om het lichaam beter en sterker te maken. Je moet het lichaam prikkelen om nieuwe dingen te leren. Of je doel nu is om af te vallen of net die paar procent beter te worden.  

Consistency 

Quick-fixes lijken verleiderlijk, maar deze bestaan helaas niet. Om je doel te behalen is commitment nodig, hoewel dit niet altijd even makkelijk is. De sleutel tot succes is consistency. Zowel op het gebied van training als voeding. Een regelmatig trainingsprogramma is essentieel om ook op de lange termijn resultaten te blijven boeken. Variatie en consistentie zijn de sleutels tot succes! 


Voeding & herstel

Hoe hard en gevarieerd je ook traint, met verkeerde voeding en onvoldoende/onvolledig herstel kunnen je trainingsresultaten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Gezonde voeding en voldoende slaap (herstel) zijn een essentieel onderdeel van jouw resultaat. 

Lijkt dit je wat? Neem vandaag nog contact op!

Vul het onderstaande formulier in

Ga jij de samenwerking aan?

Denk je, ik zou graag wat aan mijn lichaam willen doen maar ik weet niet zeker of Personal Training mij daarbij verder kan helpen? En wat als ik er straks aan vast zit? Maak dan nu gebruik van dit unieke aanbod. Krijg een gratis intake en screening. Je betaalt per les dus zit ook niet vast aan een abonnement. Gaan we samen aan de slag? 

Contact