arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

We do everything to make you happy

''It all comes with determination'' 

Ontdek de voordelen

6 jaar

ervaring als personal trainer

 100+

tevreden klanten

fysiotherapeut i.o.

(p)rehab + performance training

Gratis intake 

 • Gratis intake + screening

Doelgerichte aanpak 

 • Geen oefeningen die niks toevoegen

Online coaching

 • Online bereikbaar voor vragen en of schema's

Baseline measurements

 • Hierdoor weet je waar je sterke- en verbeterpunten liggen waar we direct mee aan de slag gaan

(P)rehab benadering

 • Blijf injury free, volg een uitgebreid revalidatieproces en kom sterker terug dan ooit

Betaal per training, geen pakketprijzen

 • €62.50 p.p.p.u (personal training), €37.50 p.p.p.u (duo training) op factuur basis 

Voordeel

 • Geen enkele training is hetzelfde

Voedingsadvies 

 • Voeding vormt een essentieel onderdeel van het resultaat 

Ruime beschikbaarheid

 • Train 's ochtends, 's middags, 's avonds of in het weekend, wanneer het jou uitkomt 

(P)Rehab 

(P)rehab training is gericht op jou! Het doel is je op elk fysiek niveau beter te maken. Of het nu gaat om blessurepreventie training, revalidatietraining, personal training, sport-specifieke training, hardlopen of online (hardloop) coaching. De mix van topsport achtergrond in de atletiek (hardlopen), jarenlange ervaring als trainer en performance coach en kennis over fysio-gerelateerde (p)rehab training maakt dat je hier aan het juiste adres bent. 

Een benadering die rekening houdt met motorische leerprincipes maakt training bij de prehab trainers uniek. Geen machines, monotome oefeningen met dezelfde herhalingen en hetzelfde gewicht, maar uitdaging, variatie en functionele oefeningen. Dit zorgt voor een beter resultaat op lange termijn. Het lichaam is namelijk niet geïntereseerd in gewichten en herhalingen, maar in bewegingspatronen die in veranderende situaties steeds verschillend toegepast kunnen worden.

Het is onze uitdaging om datgene te doen wat nodig is en de juiste balans te vinden tussen stretching, strengthening, duurtraining, en coordinatietraining. Met passie, commitment kennis en ervaring staan we klaar om te zorgen dat we samen jouw doelstellingen behalen 

What's in it for me? 

Full body movement

Wat je doelstelling ook is, het gaat niet om het isoleren van spiergroepen... Het draait om functionele bewegingspatronen die relevant zijn voor de bewegingen die je in het dagelijsk leven maakt, of bewegingspatronen tijdens het sporten. Daarom zullen full body movements dan ook vaak de voorkeur krijgen boven het 'lokaal' trainen van spiergroepen. 

Variatie in training

Variatie in training is een speerpunt in de trainingen die we doen. Dit voorkomt enerzijds dat de training een routine wordt en anderzijds is variatie is ook essentieel om het lichaam beter en sterker te maken. Je moet het lichaam prikkelen om nieuwe dingen te leren. Of je doel nu is om af te vallen of net die paar procent beter te worden  

Consistency 

Quick-fixes lijken verleiderlijk, maar deze bestaan helaas niet. Om je doel te behalen is commitment nodig, hoewel dit niet altijd even makkelijk is. De sleutel tot succes is consistency. Zowel op het gebied van training als voeding. Een regelmatig trainingsprogramma is essentieel om ook op de lange termijn resultaten te blijven boeken. 


Voeding & herstel

Hoe hard je ook traint, met verkeerde voeding en onvoldoende herstel kunnen je trainingsresultaten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Gezonde voeding en voldoende slaap (herstel) vormen samen met een persoonlijk afgestemd trainingsprogramma de sleutel tot succes

Overtuigd, nog vragen? Neem vandaag nog contact op!

Vul dit formulier in als je op zoek bent naar meer informatie. Bellen, of whats-appen kan natuurlijk ook gewoon, stuur dan een bericht naar +31683220314 en je krijgt zsm een bericht terug.
 • Wil je dat er telefonisch contact wordt opgenomen, vul dan hier je telefoonnummer in
 • Vul hier je vraag in

We use cookies