arrow_drop_up arrow_drop_down
26 oktober 2014 

Hardlooptraining Amsterdam: De All4Running Club

All4Running is de grootste online webshop voor hardlopers. Onlangs is in Alkmaar de gloednieuwe All4Running Flagship store geopend waar je als hardloper doormiddel van een mondo loopbaan met daarin drukplaten een voetscan analyse kunt laten maken. Maar All4Running is meer dan dat en wil jouw als hardloper meer bieden dan goede schoenen. Daarom is besloten om de All4Running Club op te richten: een groep met enthousiaste, gemotiveerde hardlopers die wel van een uitdaging houden. Goed nieuws, want Amsterdam heeft de primeur.

Hardlooptraining Amsterdam

Op dinsdag 4 november starten we met een 7-weekse training, die uit meer dan alleen hardlopen bestaat. Ben jij een groepsbeest, hardloper of hardloper in spé, wil je beginnen met hardlopen of juist sneller worden? Meld je dan snel aan via clubamsterdam@all4running.nl

Wil je meer informatie? Klik dan hier

 

Over de schrijver
Als actief hardloper heb ik altijd interesse gehad in (top)sport, voeding en gezondheid. Mijn werk als Personal Trainer, waarbij ik dagelijks mensen begeleid, voelt dan ook meer als een hobby. Om meer verdieping en kennis te krijgen in het trainen en begeleiden van topsporters heb ik een opleiding tot Certified Strength and Conditioning Specialist (CSCS) gevolgd. Naast dat ik zelf veel hardloop, geef ik hardlooptrainingen en clinics. Mijn manier van werken is gericht op het aangaan van uitdagingen, grenzen opzoeken en de lat steeds een stukje hoger leggen. Gedreven door de kick van het behalen van resultaten, is dat mijn passie.
Reactie plaatsen

We use cookies